Yaprak Ciğer Tava

Yaprak Ciğer Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kuzu ciğer
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 diş doğranmış sarımsak
  • Bir tutam kadar maydanoz yada dereotu
  • Tuz
  • Çay kaşığı ucuyla kimyon sumak

Yaprak Ciğer Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ciğerin zarlarını soyun.Yaprak halinde ince ince dilimleyin.
  2. Genişçe bir tavaya tereyağ ve zeytinyağını koyup eritin.
  3. Yaprak ciğerleri tavaya dizin.
  4. Pişmeye başlayınca çevirin.
  5. Diğer yüzü pişerken sarımsak ve baharatları ek edin.
  6. Son olarak doğranmış maydanozu döküp bir iki kez karıştırıp ocağı kapatın.
  7. Sıcak sıcak servis yapın.

Afiyet olsun.

Not; Dilerseniz lavaş ekmeğiyle yanında sumaklı maydanoz soğan salatası ile.

Yada pilav üzeri tüketebilirsiniz.

Ciğeri ben yıkamadan pişirdim.

Kokusu sizi rahatsız ediyorsa yıkayıp süzdürün kağıt havlu ile kurulayıp o denli pişirin.

Yaprak Ciğer Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Çikolata Soslu Kek
Üçgen Kek
Karadeniz’in Efsane Lezzeti: Kuymak Tarifi (Videolu)
Ev Yapımı Kakaolu Puding
Vişneli Güllaç (Videolu)
Patates Köftesi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet