Belen Tava (Kıymalı)

Belen Tava (Kıymalı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 350 gram kıyma
  • 1 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz

Belen Tava (Kıymalı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün gereçleri minik minik doğrayıp, baharatlarla kıymaya ekleyip yoğuruyoruz.
  2. Fırın tepsisine yayıp, 180 derecelik fırında pişiriyoruz.
  3. Pişmesine birkaç dakika kala, üzerine dilerseniz domates ve biber ekleyip pişirebilirsiniz. Afiyet olsun 😋

Belen Tava (Kıymalı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sarımsak Püresi
Maş Fasulyesi Salatası
Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi (Videolu)
Zerdeçallı Tavuk Çorbası
Yoğurtlu Brokoli Karnabahar Mezesi
Susamlı Tuzlu Kurabiye Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2024 |