Sebzeli Pirinç Çorbası

Sebzeli Pirinç Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım su bardağı pirinç
  • Yarım pırasa 1 su bardağı
  • 1 tane havuç
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tane zerzevat bulyonu
  • 1 çay kaşığı vegeta baharatı
  • 1 tatlı kaşığı tuz ( damak tadınıza nazaran ayalarınız )
  • 6 su bardağı tavuk suyu (azaltılıp çoğaltılabilir )

Sebzeli Pirinç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pırasayı ve havuçları küçük küçük katıyız.
  2. Pişirme kabınızın içine tereyağını koyunuz, eridikten sonra havucu ve pırasayı ekleyip bir iki tıp çevirip soteleyiniz.
  3. Üzerine pirinçi ek edip suyunu ekleyiniz.
  4. Tuzu ,vegeta baharatını da ekleyip kaynamaya bırakınız kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiriniz,çorbanız servise hazırdır.

Sebzeli Pirinç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

El Açması Patatesli Börek
Çikolatalı Zebra Poğaça (Videolu)
Yaban Mersinli Milkshake
Patlıcan Kebabı
Ispanaklı Gözleme
Meyveli Cupcake
Hdabla | © 2025 |