Zerdeçallı Kereviz Kızartması

Zerdeçallı Kereviz Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kereviz
  • 1 adet portakal suyu
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çimdik tuz
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı galeta unu
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı keten tohum

Zerdeçallı Kereviz Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kerevizi soyup yuvarlak biçimde dilimleyip tencereye dizin.
  2. Üzerine 1 portakalın suyunu sıkıp ,zerdeçal tuz ekleyip ,suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
  3. Piştikten sonra dilimleri evvel çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa batırıp üzerine keten tohumu ve zeytin yağı gezdirip fırın doruğuna yahut aırfreye 180 derecede fanlı kızartın.
  4. Servise hazır hale getiriyoruz et tavuk menüsüne çok hoş bir eşlikçi.

Zerdeçallı Kereviz Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Güllaç Tarifi
Fırında Sebzeli Salata (Çok Kolay Çok Lezzetli)
Lotus Kreması
Mantarlı Soslu Tavuk Göğsü
Karnabahar Mantı (Diyete Uygun)
İrmikli Tatlı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet