Hamsi Sarma

Hamsi Sarma Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo hamsi
- Mısır unu
- Tuz
- Sıvı yağ
Hamsi Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Hamsilerimizi güzelce temizleyip bol su ile yıkayıp uygunca süzelim.
- Borcam yahut tepsimize yağ dökelim ya da yağlı kağıt serelim.
- Bir kaba mısır unu ve tuz eleyip karıştıralım hamsilerimizi tek tek ziyan görmeden mısır ununa batırıp saralım ,tepsimize dizelim .
- Bu süreci hamsilerimiz bitene kadar devam edelim, en son üzerine yağ gezdirelim.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kızarana kadar pişirelim.
Afiyet olsun.
Hamsi Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



