Yumurtalı Ekmek

Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 4 dilim ekmek
  • Tuz
  • Kajun baharatı
  • Zerdeçal
  • 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ

Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ekmekleri ince dilimliyoruz.
  2. Yumurtayı bir yemek tabağına kırıp üzerine tuz ve baharatları ekleyip güzelce çırpıyoruz.
  3. Ekmekleri yumurtaya artlı onlu bulayıp yağ koyup kızdırdığımız tavada artlı önlü kızartıyoruz.
  4. Yaklaşık 2-3 dk da pişmiş oluyor.Afiyet olsun 😋.

Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çok Pratik Hazır Kek İle 10 Dakikada Köstebek Pasta
Arı Sokması (Alman Pastası) Bienenstich
Kornişon Turşu
Tereyağlı Mercimek Çorbası (Soğansız)
Atom Sebzeli Omlet
Makarnanın En Lezzetli Versiyonu
Hdabla | © 2025 |