Kısır

Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı simit/köftelik bulgur/köftelik simit
  • 4/5 tane marul
  • 4/5 kısım maydanoz
  • 4/5 yeşil nane
  • 2/3 yeşil soğan
  • 1 adet domates
  • 1 adet salatalık
  • 1 adet küçük kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 limon
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurma kabanı simiti alıp üzerine su ekleyip dinlendirelim.
  2. Bütün materyalleri doğrayalım.
  3. Simite salça ,tuz ekleyelim, karıştıralım.
  4. Üzerine materyalleri ekleyelim karıştıralım, üzerine bir su bardağı sıvı yağı ekleyelim, nar ekşisini de ekleyim afiyet olsun.

Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kupta Muhallebili Balkabağı Tatlısı
Portakallı Enginar
Yeşil Elmalı, Pancarlı Roka Salatası (Böyle Sos Tadı Hiç Bir Yerde Yok)
Tavuklu Arap Tava
Simit Kurabiye (Uzun Süre Bayatlamayan Buzluk Kurabiyesi)
Havuçlu, Limonlu, Kuş Üzümlü, Hindistan Cevizli Enfes Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet