Muzlu Pankek

Muzlu Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı şeker
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1 adet çatalla ezilmiş muz
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1,5 – 2 su bardağı un
Muzlu Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şekeri mikserle yahut çırpıcıyla yeterlice çırpıyoruz.
- Sıvı yağ ezilmiş muz ve sütü de ekleyip çırpıyoruz.
- Un ,kabartma tozu ,vanilya, yavaş yavaş ekleyerek çırpıyoruz.
- Yapışmaz tavaya 1 yemek kaşığı(ölçü kaşığınız varda oda olabilir )dolusu döküp kısık ateşte gerili önlü pişiyoruz.Afiyet olsun.
Muzlu Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
