Ispanaklı Börek Tadında Akıtma

Ispanaklı Börek Tadında Akıtma Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1.5 su bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1.5 2 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 kase ince ince doğranmış ıspanak
  • İnce doğranmış 1 adet küçük uzunluk soğan
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Ispanaklı Börek Tadında Akıtma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta sıvı yağı ve yoğurdu güzelce çırpıyoruz. Un, kabartma tozu ve tuzu katıp akışkan bir hamur elde ediyoruz.
  2. Doğranmış ıspanak ve soğanı ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Yağlanmış tavada orta ateşte önlü artlı pişiriyoruz. Çok pratik ve lezzetli bir tanım. Afiyet bal şifa olsun ♥️

Ispanaklı Börek Tadında Akıtma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Pasta
Cevizli İrmik Tatlısı
Salçalı Erişte Çorbası
5 Yaş Kurabiyesi
Tavuk Köfteli Dürüm
Köfteli Patates Çorbası
Hdabla | © 2024 |