Yumuşacık Zebra Kek

Yumuşacık Zebra Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 yumurta
  • 2 su bardağı şeker
  • 1,5 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı su
  • 2 kabartma tozu
  • 1 vanilya
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 3 su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı kakao (sadece 1 harca konulacak)

Yumuşacık Zebra Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel yumurtaları ve şekeri yeterlice çırpın (bembeyaz olucak)
  2. Sonra süt, su, sıvı yağı koyun ve karıştırmaya devam edin.
  3. Sonra içine unu ekleyin vanilyalı ve kabartma tozunu ekleyin ve karıştırın.
  4. Sonra çıkan harcı 2’ye bölün ve bir adedine kakao koyun ve bir kepçe beyaz hamur bir kepçe kakaolu hamurdan harçlar bitene kadar koyalım.
  5. Isıttığımız fırına keki koyalım ve 18-25 dakika ortası pişmesini bekleyelim.

Afiyet olsun 🙂

Yumuşacık Zebra Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tantuni
Yumurta, Yoğurt, Süt Yok️ Susamlı Sokak Simidi Tarifi (Videolu)
Kırmızı Pancarlı Lahana Salatası
Yoğurtlu Meze
2 Kişilik Waffle
Glutensiz Pankek Tarifi
Hdabla | © 2025 |