Glutensiz Pizza

Glutensiz Pizza Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı su
  • 7 yemek kaşığı çiğ karabuğday unu
  • 1 çay kaşığı karnıyarık otu tozu
  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 çay kaşığı tuz

Üzerine;

  • Domates, kekik, fesleğen karışımı
  • Kaşar peyniri
  • Mısır
  • Sucuk
  • Kırmızı biber yeşil biber

Glutensiz Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Suyu ve zeytinyağını karıştırma kabına alıyoruz.
  2. Üzerine unu ve karnıyarık otu tozunu ve tuzu ekliyoruz.
  3. Güzelce karıştırıyoruz kek kıvamının bir tık koyusu olacak.
  4. Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye spatula yardımı ile yuvarlak olacak halde yayıyoruz.
  5. Alt üst fanlı ayardı 200 derecede 20 dk pişirelim.
  6. 20 dakikanın sonunda hamuru fırından aldığımızda elastik yapıda bir hamur elde edeceğiz.
  7. Üzerine domates sosunu sürelim. Ve dilediğimiz üzere materyalleri ekleyelim. 10-15 dk daha fırında gereçlerin pişmesini bekleyelim.

Deneyecek olanlara şimdiden afiyetler olsun 💐

Glutensiz Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaju Fıstıklı Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı
Tek Kişilik Krep
Orman Meyveli Sütlü İrmik Tatlısı
Çıtır Çıtır Kadayıfıyla, İpeksi Kremasıyla Enfes Muhallebili Kadayıf
Zarf Böreği
Güveçte Sebzeli Kuzu Pirzola
Hdabla | © 2025 |