Glutensiz Pırasa Böreği

Glutensiz Pırasa Böreği Tanımı İçin Malzemeler
- 3 yumurta
- 1 sap pırasa küçük boysa 2 adet
- 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı tahin
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı lor peyniri
- Tuz
- Karabiber, kimyon, pul biber, tatlı toz biber
- 1 paket kabartma tozu
Glutensiz Pırasa Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pırasaları ince ince doğruyoruz.
- Sonra 3 yumurtayı kırıyoruz. Üzerine 2 yemek kaşığı yoğurt ve 2 yemek kaşığı lor peynirini ekliyoruz.
- Tahini ekliyoruz. En son tuz ve baharatlar ve kabartma tozunu ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
- 175 derece fırında 40 dk pişiriyoruz. Deneyenlere şimdiden afiyetler olsun.
Glutensiz Pırasa Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





