Tırtıl Kurabiye

Tırtıl Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram margarin yada tereyağ
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 2 yada 2,5 su bardağı un ( una nazaran değişiklik gösterebilir)

Tırtıl Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç tüm materyalleri güzelce yoğuralım.
  2. Sonra denetimli un ekleyelim. Kulak göğsü kıvamında hamur elde edelim.
  3. Tırtıl kurabiye aparatımızla küçük modüllü biçim verelim.
  4. 180 derece fırın evvelce ısıtılmış olsun 15 -20 dk pişirelim.
  5. İyice soğuyunca servis edelim. Zira o vakit kıtır kıtır oluyor.

Tırtıl Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köri Soslu Tavuk ve Makarna
Yoğurtlu Nefis Brokoli Salatası
Paskalya Çöreği
Soğuk Kahve (Tarif Sordurur)
Ispanaklı Çıtır Börek
Fırında Kabak Karnıyarık
Hdabla | © 2025 |