Mayasız Pişi

Mayasız Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3 su bardağı un

Kızartmak için;

  • Sıvıyağ

Mayasız Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle uygun bir kabın içerisine yoğurt, yumurta, sıvı yağ ve tuz ekleyip karıştıralım.
  2. Daha sonra unu denetimli bir biçimde ekleyip ele yapışmayan bir hamur elde edelim.
  3. Hazır olan hamuru merdane yardımıyla ince bir formda açalım.
  4. Daha sonra bıçak yardımıyla keserek form verelim.
  5. Kızgın yağda orta ateşte artlı önlü kızartalım.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤗♥️

Mayasız Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Brokoli Salatası
Tuzlu Kurabiye
Nohut Ekmeği
Domates Çorbası (Kolay)
Buğday Nişastalı Kurabiye (Bu Kurabiyeye Bayılacaksınız!)
Fırında Uskumru
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet