Milföy Simit

Milföy Simit Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 milföy
  • Kaşar
  • 1 çay kaşığı pekmez
  • 1 fincan su
  • Susam

Milföy Simit Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Milföyü yumuşadıktan sonra açıp genişletiyoruz.
  2. Tek tarafa ince halde kaşar koyup sarmaya başlıyoruz.
  3. İki ucu birbiriyle birleştirip hafif baskı yaparak bağlıyoruz.
  4. Daha sonra pekmez ve suyu karıştırıyoruz yaptığımız simitleri evvel pekmezli suya sonra susama bulayıp yağlı kağıda yerleştiriyoruz 180 derecede pişiriyoruz.
  5. Üstü kızarmaya başladığında olmuş demektir.

Not: Benimki dut pekmezi olduğu için az kullandım seviyorsanız arttırabilirsiniz.

Milföy Simit Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Salep Tatlısı
Patates Pişmesi , Kavurması (Kolay Hızlı Yemek)
Süt Helvası
Cocostar Pasta
Limonata
Çiçek Kuru Dolmalar (En Detaylı Tarif)
Hdabla | © 2025 |