Bisküvi

Bisküvi Tanımı İçin Malzemeler

  • 180 gram tereyağı
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 3 adet yumurta sarısı
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 paket puding
  • 400 gram un
  • 1 su bardağı da öğütülmiş badem

Bisküvi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküviyi karıştırmak için bir kaba alıyoruz.
  2. Önce tereyağını, yumurta sarılarını, pudra şekerini karıştırıyoruz.
  3. Sonra sıvı yağ, pudingi ek edilir.
  4. En sonda öğütülmüş badem ve unu eklenerek hamurhazırlanır.
  5. Sıkma torbasına yıldız ucu duy koyulur kurabiyelere biçim verilir pişirilir.
  6. Kızarınca fırından alınır ortasına marmelat koyulur yapıştırılır.
  7. Bisküvilerin üzerine de çikolata sosu ve krokanli fındık ek edilir, istediniz formda süslenir.

Bisküvi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumuşacık Ve Lezzetli Poğaça
Tavuklu Kinoa Bowl (Pcos Dostu – Doyurucu – Glisemik Yükü Dengeli)
Pankek Waffle
Kaşık Dökmesi
Lotuslu Muzlu Magnolia
Karnıyarık
Hdabla | © 2025 |