Nefis Ciğer Dürüm

Nefis Ciğer Dürüm Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo dana ciğer
  • 1 kilo kuru soğan
  • Sıvıyağ
  • Birer tatlı kaşığı tuz
  • Kimyon
  • Karabiber
  • Kırmızı biber

Nefis Ciğer Dürüm Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ciğerleri olabildiğince küçük doğrayalım (biraz buzlu olursa kolay doğranıyor).
  2. Sıvıyağ koyduğumuz tavaya ciğerleri alalım suyunu çekene kadar orta ateşte kavuralım.
  3. Küçük küçük doğradığımız soğanları ciğerleri kavurduğumuz tencereye ek edelim (ben soğanlar sulanmasın diye elimle doğradım robotta da çekebilirsiniz lakin suyunu sıkmanızı öneririm).
  4. Soğanlar yeterlice öldükten sonra tuz karabiber kimyon ve kırmızı biberi ek edelim.
  5. Soğan söğüş ve lavaş ile servis edebilirsiniz afiyet olsun.

Nefis Ciğer Dürüm Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tek Kişilik Sütlü Biber Kavurması
Körili Mercimek Çorbası
Osmanlı Saray Mutfağından İncikli,Nohutlu Pirinç Pilavı
Damat Pastası
Bisküvi Pastası
Çıtır Simit
Hdabla | © 2025 |