Ayvalı Kereviz Mezesi

Ayvalı Kereviz Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet ayva
  • 1 adet kereviz
  • 1 adet limonun suyu
  • 2 küçük diş sarımsak
  • 1 tutam dereotu
  • 4-5 yemek kaşığı yoğurt / süzme yoğurt
  • Tuz
  • Zeytinyağı

Ayvalı Kereviz Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kerevizi ve ayvayı rendeledim.
  2. Derin bir kapta yoğurt, limon suyu, sarımsak ve tuzu çırptım.
  3. Üzerine rendelediğim meyve ve sebzelerimi ve doğradığım dereotumu ekledim.
  4. Karıştırıp zeytinyağı gezdirerek servis ettim.
  5. Kereviz sevmeyenlerinin bile seveceği ekşili hoş bir lezzet deneyeceklere şimdiden afiyet şifa olsun.

Lezzetli günler dilerim🧡.

Ayvalı Kereviz Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kasap Köfte
Kahvaltılarınızın Vazgeçilmezi Olacak Nefis Mantarlı Lavaş Omlet
Lor Peynirli Susamlı Kurabiye
Supangle (Orijinal Tarif)
Havuçlu Muzlu Bebek Pankeki
Oturmaların Gözdesi Kısır
Hdabla | © 2025 |