Ayvalı Kereviz Mezesi

Ayvalı Kereviz Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet ayva
- 1 adet kereviz
- 1 adet limonun suyu
- 2 küçük diş sarımsak
- 1 tutam dereotu
- 4-5 yemek kaşığı yoğurt / süzme yoğurt
- Tuz
- Zeytinyağı
Ayvalı Kereviz Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kerevizi ve ayvayı rendeledim.
- Derin bir kapta yoğurt, limon suyu, sarımsak ve tuzu çırptım.
- Üzerine rendelediğim meyve ve sebzelerimi ve doğradığım dereotumu ekledim.
- Karıştırıp zeytinyağı gezdirerek servis ettim.
- Kereviz sevmeyenlerinin bile seveceği ekşili hoş bir lezzet deneyeceklere şimdiden afiyet şifa olsun.
Lezzetli günler dilerim🧡.
Ayvalı Kereviz Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







