Tavada Karides

Tavada Karides Tanımı İçin Malzemeler
- 7 yahut 8 karides
- 1 çorba kaşığı krema
- 1 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- Tuz
- Kırmızı tatlı biber (toz olan)
- 1 küçük sarımsak
Tavada Karides Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle karideslerimizi temizliyoruz, yıkıyoruz.
- Bir tavaya tereyağını, sarımsağı rendeliyoruz,tuzu alıyoruz ve kızdırıyoruz,hemen sonra kırmızı tatlı toz biberi arıyoruz ve karıştırıyoruz.
- 2 dk sonra, karidesleri içine atıp 1 dk ön taraf,1 dk art tarafı pişiriyoruz.
- Karidesler çabuk pişen deniz eseridir. Esasen önden pişirip satılıyor.
Bu kadar 🤗.
Hayırlı akşamlar herkese kendinize âlâ bakın 🥰.
Tavada Karides Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




