Tavada Karides

Tavada Karides Tanımı İçin Malzemeler

  • 7 yahut 8 karides
  • 1 çorba kaşığı krema
  • 1 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Kırmızı tatlı biber (toz olan)
  • 1 küçük sarımsak

Tavada Karides Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle karideslerimizi temizliyoruz, yıkıyoruz.
  2. Bir tavaya tereyağını, sarımsağı rendeliyoruz,tuzu alıyoruz ve kızdırıyoruz,hemen sonra kırmızı tatlı toz biberi arıyoruz ve karıştırıyoruz.
  3. 2 dk sonra, karidesleri içine atıp 1 dk ön taraf,1 dk art tarafı pişiriyoruz.
  4. Karidesler çabuk pişen deniz eseridir. Esasen önden pişirip satılıyor.

Bu kadar 🤗.

Hayırlı akşamlar herkese kendinize âlâ bakın 🥰.

Tavada Karides Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Somonlu Salatalık Salatası
Kahveli Çatlak Kurabiye Tarifi (Ağızda Dağılan)
Rendelenmiş Kaşarlı Çıtır Nuggetlar
Spooonful Tatlısı
İçli Köfte
Patates Soğan Kavurma
Hdabla | © 2025 |