Maş Fasulyeli Salata

Maş Fasulyeli Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı maş fasulye
  • 1 kutu konserve mısır
  • 1 küçük kutu zeytinyağlı konserve ton balığı
  • Yeşil soğan
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 adet domates
  • Yarım havuç
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 çay kaşığı tuz
  • İsteğe bağlı limon

Maş Fasulyeli Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Maş fasulyeleri geceden sıcak suya bırakıyoruz.
  2. Sabah güzelce yıkayıp kaynamaya bırakıyoruz.
  3. Kaynarken köpüklü suyu tekrar de çıkıyor, çok yumuşamayacak biçimde haşlıyoruz azcık canlı kalacak.
  4. Havuçlar rendeleniyor, yeşil soğan ve maydanozlar küçük küçük doğranıyor, domates küp küp doğranıyor, konserve mısırın suyunu döküyoruz, zeytinyağlı ton balığını olduğu üzere servis tabağına boşaltıyoruz ekstra yağa gerek kalmıyor.
  5. Sonrasında uygun bir servis tabağına bütün gereçleri ekliyoruz.
  6. Maş fasulye kaynayınca süzgece alıp uygunca yıkıyoruz, soğuyan maş fasulyelerimizi de servis tabağına ekleyip bir hoş karıştırıyoruz.Afiyet olsun. :).

Maş Fasulyeli Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis Cevizli Kurabiye
Tarhana Çorbası
İslim Kebabı
Kadayıflı Şambali Tatlısı
Sütlü Brokoli Çorbası
Pizza
Hdabla | © 2025 |