Kuzu İncik

Kuzu İncik Tanımı İçin Malzemeler
- 2 tane kuzu incik
- 2 tane soğan
- 2 tane havuç
- 3 tane küçük patates
- Tuz
- Karabiber
Kuzu İncik Tanımı Nasıl Yapılır?
- İncikleri sıcak düdüklü tencereye koyup yeterlice mühürlüyoruz.
- Daha sonra tuz,karabiber,soğanları (tüm biçimde )içine koyuyoruz.
- 1 litre suyu ekleyip kapağını kapatıyoruz.
- 20dk pişirdikten sonra et suyundan alıp tencereyi ocağa tekrar koyuyoruz.
- Ayırdığımız et suyunun içinde evvel havuçları haşlıyoruz.
- Daha sonra patatesleri ekleyip haşlamaya bırakıyoruz.
- İnciklerimiz piştikten sonra haşladığımız havuç ve patatesi ekliyoruz 10 dk bir arada pişirdikten sonra yemeğimiz hazır. Afiyet olsun.
Kuzu İncik Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

