İşkembe Çıtlatması

İşkembe Çıtlatması Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram dana işkembesi
  • 4 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım limon
  • Pul biber
  • Kekik
  • Kimyon
  • Tuz

İşkembe Çıtlatması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Haşlanmış işkembemizi küp küp doğruyoruz.
  2. Tavamıza alıp tereyağınıda ekliyoruz fazla suyunu çektirerek yüksek ateşte kurutuyoruz.
  3. Çıtır çıtır olduktan sonra birer çay kaşığı baharatlarını ekliyoruz, karıştırıyoruz ve hazır 👌🏻 limon sıkarak servis edebilirsiniz 🍋.

İşkembe Çıtlatması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Köstebek Pasta Tarifi
Cacık
Dağ Çileği Reçeli
Portakallı Kış Kurabiyesi
Kadayıflı Muhallebi
Pratik Patates Salatası
Hdabla | © 2025 |