Köz Kırmızı Biber Turşusu

Köz Kırmızı Biber Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 kilo kapya biber
  • 1 su bardağı Efnan bitkisel karışımlı elma sirkesi
  • 1 su bardağı zeytin yağı
  • 1 çorba kaşığı tuz

Köz Kırmızı Biber Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kapya biberleri fırında közlüyoruz kabuklarını soyuyoruz.
  2. Sarımsakları soyup derin bir kaba rendeliyoruz.
  3. Üzerine efnan bitkisel karışımlı elma sirkesi ekliyoruz.
  4. Zeytin yağı ve tuz ek edip karıştırıyoruz.
  5. Saklama kabı yada kavanoza bir sıra közleyip kabuklarını soyduğumuz kapya biber dizelim.
  6. Hazırladığımız sarımsaklı sosu gezdiriyoruz ve kap dolana kadar bu süreci devam ettiriyoruz.

Köz Kırmızı Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ballı Avakado
Susamlı Kurabiye Tarifi
Limonlu Cheesecake
Çilekli Limonata
Pudingli Kek
Çikolata Parçacıklı Cookkie
Hdabla | © 2024 |