Çılbır

Çılbır Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yumurta
  • 6 kaşık süzme yoğurt
  • 1 büyük diş sarımsak
  • Su
  • Tuz
  • Toz kırmızı biber
  • 2 kaşık sıvı yağ

Çılbır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak bir tavanın içerisinde 2 su bardağı su koyalım akabinde kaynamaya bırakalım, kaynayan suyumuza biraz tuz ve yağ ekleyip yumurtalarımızı kıralım ve pişmeye bırakalım.
  2. Ayrı bir kasede yoğurt sarımsak tuzu karıştıralım.
  3. Daha sonra hazırladığımız yoğurdu servis tabağına alıp, onun üstüne pişen yumurtaları kaşık yardımıyla keserek koyalım.
  4. Erittiğimiz tereyağını ve toz biberi üstüne ekleyelim ve afiyetle yiyelim 😋😋

Çılbır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahve Çekirdeği Kurabiye
Kolay Havuç Tarator Tarifi (Hafif Lezzetli Bir Meze)
Mısır Ekmeği
Arap Aşı Çorbası
Brownie Tarifi (Bol Çikolatalı Kek)
Kaşık Kurabiye(Cookies) (Deneyen Bir Daha İstiyor)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet