Çılbır

Çılbır Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yumurta
  • 6 kaşık süzme yoğurt
  • 1 büyük diş sarımsak
  • Su
  • Tuz
  • Toz kırmızı biber
  • 2 kaşık sıvı yağ

Çılbır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak bir tavanın içerisinde 2 su bardağı su koyalım akabinde kaynamaya bırakalım, kaynayan suyumuza biraz tuz ve yağ ekleyip yumurtalarımızı kıralım ve pişmeye bırakalım.
  2. Ayrı bir kasede yoğurt sarımsak tuzu karıştıralım.
  3. Daha sonra hazırladığımız yoğurdu servis tabağına alıp, onun üstüne pişen yumurtaları kaşık yardımıyla keserek koyalım.
  4. Erittiğimiz tereyağını ve toz biberi üstüne ekleyelim ve afiyetle yiyelim 😋😋

Çılbır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Seher Yeli Pastasi
Rengarenk Kış Salatası
Çilekli Tart Kek
Bulut Kek
Tereyağlı Ve Tarçınlı Kurabiye (Çocukların Bayıldığı Kurabiye)
No Bake Cheesecake (Fırınsız Cheesecake)
Hdabla | © 2025 |