Kırpık Börek

Kırpık Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yufka
- 2 yumurta
- 1şişe maden suyu (yoksa kabartma tozu)
- 1 su bardağı süt
- 1çay bardağı sıvı yağ
İç harcı:
- Peynir
Kırpık Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle yufkalarımızı dilimliyoruz.
- Daha sonra borcamı yağlıyoruz dilimlediğimiz yufkaları borcama yayıyoruz, üzerine hazırladığımız sosu döküyoruz.
- Sonrasında peynirleri üzerine yayıp, birebir süreci bir kere daha yaparak yufkaları üzerine diziyoruz sosun kalanını döküp, fırına veriyoruz. Şayet aceleniz yoksa 1 saat dolapta dinlendirirsiniz daha hoş olacaktır afiyet olsun.
Kırpık Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


