Kırpık Börek

Kırpık Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yufka
  • 2 yumurta
  • 1şişe maden suyu (yoksa kabartma tozu)
  • 1 su bardağı süt
  • 1çay bardağı sıvı yağ

İç harcı:

  • Peynir

Kırpık Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yufkalarımızı dilimliyoruz.
  2. Daha sonra borcamı yağlıyoruz dilimlediğimiz yufkaları borcama yayıyoruz, üzerine hazırladığımız sosu döküyoruz.
  3. Sonrasında peynirleri üzerine yayıp, birebir süreci bir kere daha yaparak yufkaları üzerine diziyoruz sosun kalanını döküp, fırına veriyoruz. Şayet aceleniz yoksa 1 saat dolapta dinlendirirsiniz daha hoş olacaktır afiyet olsun.

Kırpık Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Güllaç
Nohutlu Çıtır Yufkalı Salata
Bisküvili Muzlu Traliçe
Bol Ekşili Kuru Dolma
Sebzeli Tuzlu Kek
Karamelize Şerbetli Revani
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet