Fesleğenli Girit Ezmesi

Fesleğenli Girit Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet taze fesleğen
  • 1 adet sarımsak
  • 150 gram beyaz peynir
  • 2 yemek kaşığı dolusu antep fıstığı içi
  • 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağ
  • Tuz
  • Karabiber

Üzeri için;

  • Zeytinyağ
  • Antep fıstığı

Fesleğenli Girit Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fesleğenleri yıkayalım ve kuruması için süzgeçe alalım.
  2. Fesleğenler kuruduktan sonra tüm materyalleri blendera alalım ve incecik olana kadar blenderda çekelim.
  3. servis tabağına alalım.
  4. Üzerini zeytinyağ ve antepfıstığı ile süsleyelim.Afiyet olsun.

Fesleğenli Girit Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Erişteli Tavuk Çorbası
Hindistan Cevizli Kurabiye
Tavuk Döner
Kırmızı Meyveli Cheescake
Kereviz Yaprağı Çorbası
Tavuklu- Nohutlu Tok Tutan Salata
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet