Fesleğenli Girit Ezmesi

Fesleğenli Girit Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 demet taze fesleğen
- 1 adet sarımsak
- 150 gram beyaz peynir
- 2 yemek kaşığı dolusu antep fıstığı içi
- 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağ
- Tuz
- Karabiber
Üzeri için;
- Zeytinyağ
- Antep fıstığı
Fesleğenli Girit Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fesleğenleri yıkayalım ve kuruması için süzgeçe alalım.
- Fesleğenler kuruduktan sonra tüm materyalleri blendera alalım ve incecik olana kadar blenderda çekelim.
- servis tabağına alalım.
- Üzerini zeytinyağ ve antepfıstığı ile süsleyelim.Afiyet olsun.
Fesleğenli Girit Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


