Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 kilo bal kabağı
- 2 su bardağı şeker
Üzeri için;
- Tahin
- Ceviz
Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel bal kabağımızı istediğimiz boyutta doğrayalım ve borcama dizelim .
- Üstüne şekerimizi ekleyelim ve 2 saat sulanmasını bekleyelim.
- Ardında 200 derecelik fırında yaklaşık 1/1.5 saat pişirelim sonra servis tabağına alalım üstüne tahin ve ceviz serpiştirelim.
Afiyet olsun 😋😋😋.
İnstagram gülişin. Mtfg.
Nefis yemeklerden gülişin mutfağı takip etmeyi unutmayalım kızlar 😉😉😉.
Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




