Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo bal kabağı
  • 2 su bardağı şeker

Üzeri için;

  • Tahin
  • Ceviz

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel bal kabağımızı istediğimiz boyutta doğrayalım ve borcama dizelim .
  2. Üstüne şekerimizi ekleyelim ve 2 saat sulanmasını bekleyelim.
  3. Ardında 200 derecelik fırında yaklaşık 1/1.5 saat pişirelim sonra servis tabağına alalım üstüne tahin ve ceviz serpiştirelim.

Afiyet olsun 😋😋😋.

İnstagram gülişin. Mtfg.

Nefis yemeklerden gülişin mutfağı takip etmeyi unutmayalım kızlar 😉😉😉.

Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Tatlı (Havucunuz Varsa Mutlaka Deneyin)
Muzlu Muhallebi
Cevizli Lokum
Tam Tadında Beyti Kebabı
Sadece 2 Patlıcanla Nefis Patlıcan Yemeği (Videolu)
Üç Renkli Börek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet