Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı süt
  • 1 su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 100 gram bitter çikolata
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilin

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru gereçleri karıştırın: tencereye un, kakao, nişasta ve şekeri koyun. Homojen bir karışım elde edin.
  2. Sıvı materyalleri ekleyin: üzerine sütü ve suyu ekleyerek topaklanma kalmayacak formda karıştırın.
  3. Orta ateşte karışımı daima karıştırarak yoğunlaşana kadar pişirin.
  4. Ocaktan aldıktan sonra içerisine bitter çikolata, tereyağı ve vanilini ekleyip çırpıcıyla yeterlice karıştırın.
  5. Karışımı kaselere paylaştırın. Üzerine isteğe bağlı olarak kek kesimleri, bisküvi yahut çikolata sosu ekleyebilirsiniz. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis edin.

Afiyet olsun!.

Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Salçalı Şehriye Çorbası
Pastane Kuru Pastası
Fırında Tavuk Şiş
Mantarlı Et Sote
Havuçlu Yoğurtlu Kereviz Salatası
Fındık Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet