Lahana Kapuska

Lahana Kapuska Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane küçük uzunluk beyaz lahana
  • 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 150 gr kıyma
  • 1 tane iri kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 buçuk su bardağı su

Lahana Kapuska Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağımızı tenceremize alalım.
  2. Üzerine yemeklik doğradığımız soğanı koyalım kavuralım ,kıymayı da koyup biraz daha kavuralım.
  3. Üzerine salçayı da koyup kavuralım.
  4. İnce ince doğradığımız lahanamızı koyup ,tuzunu ,karabiberini ek edip 1-2 sefer çevirelim.
  5. Üzerine bir buçuk su bardağı sıcak su döküp kısık ateşte 20-25 dakika pişirelim.

Lahana Kapuska Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İslim Kebabı (Parça Etli Ve Özel Soslu)
Beşamel Soslu Fırın Makarna
Damla Çikolatalı Browni Kek
Patatesli Doyurucu Salata
Taco Profiterol
Ağızda Dağılan Şekerpare Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet