Dereotlu Poğaça

Dereotlu Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı süt yahut yoğurt
  • 2 adet yumurta (birinin sarısı ayrılacak)
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı mahlep
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • Yarım demet dereotu
  • Çörek otu
  • Aldığı kadar un

Dereotlu Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri mutfak şefine koyup yoğurun.
  2. Hamurunuz kulak göğsünden daha yumuşak olacak ele yapışabilir sıvı yağ kullanın.
  3. Dileyen içerisine peynir de koyabilir.
  4. Yuvarlayıp 180°c de 15 dk pişirin. Şipşak poğaçanız hazır.Afiyet olsun🎀.

Dereotlu Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Güveç
Katı Yağsız Enfes Şekerpare
Mantarlı Domatesli Et Yemeği
Yumurtalı Ispanak
Şifa Kaynağı Domatesli Et Suyu Çorbası
Pastane Tuzluları
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet