Sokak Mısırı

Sokak Mısırı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 konserve mısır
  • Tuz
  • Yarım çay bardağı süt
  • 1.5 yemek kaşığı tereyağ
  • Ketçap yahut içinde ne seviyorsanız 🙂

Sokak Mısırı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce mısır tavaya koyulur.
  2. Ardından süt,tuz,tereyağıda tavaya alındıktan sonra pişirilir .
  3. Süt çekince bardağa konulur ve üzerine ketçap vs. Sıkılır. Afiyet olsunn😍.

Sokak Mısırı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hakkari’nin Yöresel Yemeği Doğaba
Çikolatalı Donut
Şahane Kalburabastı Tatlısı
Kolay Yoğurt Mayalama
Üzüm Yaprağı Sarması
Tuzlu Susamlı Kurabiye
Hdabla | © 2024 |