Fırında Soslu Karnabahar

Fırında Soslu Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet küçük uzunluk karnabahar

Panesi için :

  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı tuz

Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı çiçek çiçek ayırıp yıkayalım. Ve sıcak suda 10 dakika kadar haşlayalım.
  2. Panesi için verdiğim materyalleri güzelce çırpalım.
  3. Haşlanan karnabaharları tane tane paneye ek edip, her yerini eşit gelecek halde sosa bulayalım.
  4. Sosladığımız karnabaharları yağlı kağıt serili fırın tepsimize dizelim.
  5. 180 derece fırında 25-30 dakika kızarana kadar pişirelim.
  6. Kızaran karnabaharlarımızı servis tabağına alıp yoğurt ile servis edebilirsiniz.Afiyet olsun 🌸.

Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tatlı Ve Ekşi Soslu Çıtır Tavuk
Enginarlı Pilav
Tuzlu Kurabiye
Gigi Hadid Makarnası
Yumuşacık Dereotlu Poğaça
Tepsi Köftesi
Hdabla | © 2025 |