Acılı Ayran

Acılı Ayran Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg yoğurt
  • 1 lt su
  • Yarım deste semiz otu
  • 5/6 adet çok acı sivri ( küçük) biber

Acılı Ayran Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurdu ve suyu çırpın.
  2. Semiz otunun yalnızca yapraklarını koparıp, 5 dk haşlayın.
  3. Biberleri ikiye keselim ve ayranın içine atın.
  4. Buzdolabında 4-5 saat sonra beklettikten sonra süzüp bir şişeye koyun.Afiyet olsun.

Acılı Ayran Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Patates Graten
Yaz Kokteyli
Porsiyonluk Fit Kek
Yulaflı Çıtır Omlet
Tahinli Kurabiye
Kek
Hdabla | © 2025 |