Acılı Ayran

Acılı Ayran Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg yoğurt
  • 1 lt su
  • Yarım deste semiz otu
  • 5/6 adet çok acı sivri ( küçük) biber

Acılı Ayran Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurdu ve suyu çırpın.
  2. Semiz otunun yalnızca yapraklarını koparıp, 5 dk haşlayın.
  3. Biberleri ikiye keselim ve ayranın içine atın.
  4. Buzdolabında 4-5 saat sonra beklettikten sonra süzüp bir şişeye koyun.Afiyet olsun.

Acılı Ayran Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantar Salatası
Poğaça Yapımı
Kayseri Yağlaması
Cacık
Patatesli Poğaça
Elmalı Rulo
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet