Süt Reçeli

Süt Reçeli Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 bardak süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Süt Reçeli Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt ve şekeri ocağa alalım, kaynadıktan sonra kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyelim.
  2. Yaklaşık 35 dk kaynatalım.
  3. Rengi sütlü kahve üzere olunca kapatalım buzdolabında soğuyunca tatlılarınızda ya da kahvaltılarınızda yiyebilirsiniz afiyet olsun 💕.

Süt Reçeli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tuzlu Pastane Kurabiyesi
Şekerpare
Yumurtalı Lavaş Tost
Fırında Nefis Patatesli Kanat
Kolay Bayatlamayan Mükemmel Rulo Pasta
Mozaik Pastaya Farklı Bir Bakış Açısı (Üstü Ganajlı)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet