Kuzu Gerdan

Kuzu Gerdan Tanımı İçin Malzemeler

  • 6-8 adet kuzu gerdan
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 8 adet küçük soğan
  • 2-3 diş sarımsak
  • 2 adet ortaboy patates
  • 2 adet ortaboy havuç
  • 1 tatlı kaşığından az tuz
  • 1 rer çay kaşığı karabiber
  • Pul biber
  • Kekik
  • 1 litre sıcak su

Kuzu Gerdan Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tavaya sıvı yağı ekleyin ısınınca etleri içine ek edip önlü gerili mühürleyip düdüklü tencereye yerleştirin.
  2. Aynı tavanın içine salçayı ek edip kavurun.
  3. Üzerine soğan ve sarımsakları ek edip karıştırın.
  4. Üzerine patates ve havuçları ekleyip kavurun .
  5. Baharatlarını ekleyip karıştırın suyunu ekleyin kaynamaya başlayınca etlerin üzerine dökün.
  6. Tencerenin kapağını kapatın benim düdüklü tencerem de 20 dakikada pişti sizin tencerenizin ayarını en uygun siz bilirsiniz afiyet olsun 😋.

Kuzu Gerdan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hindistan Cevizli Kurabiye
Artan Pilav Ve Kışlık Konserve İle Domates Çorbası
Pankek ( Su Veya Süt )
Vegan Uzak Doğu Yemeği İstridye Mantarlı Pak Choi
Domates Konserve
Laktozsuz Yoğurt
Hdabla | © 2025 |