Palamut Izgara

Palamut Izgara Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 kilo palamut
  • Tuz

Servis için;

  • 1 top kıvırcık
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • Mor turp
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Limon

Palamut Izgara Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Palamutları temizleyelim (ben aldığım yerde temizlettim ve doğrattım) ve doğrayalım .
  2. Ardından yıkayıp tuzlayalım kenarda beklesinler.
  3. Izgara ateşimizi yakalım ,sac ısınana kadar salatamızı hazırlayalım yıkayalım .
  4. Suyu geçince derin bir kaba doğrayalım.
  5. Üzerine havuç rendeleyelim, turp rendeleyelim ,sonra doğrayıp kenarda bekletelim.
  6. Isınan sacın üzerini yağlayalım ve palamutları dizelim.
  7. Kızarana kadar artlı önlü pişirelim.
  8. Ardından salatamızın tuz ve yağını ekleyip karıştıralım.
  9. Salata limon ile palamutları servis edelim. (sıcak servis edelim).

Afiyet olsun.

Palamut Izgara Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Salatasi
Havuçlu Tarçınlı Kek
Orjinal Bayatlamayan Un Kurabiyesi Tarifi (Videolu)
Porsiyonluk Köstebek Pasta
Külahta Kek (40 Adet)
Çilekli Magnolia
Hdabla | © 2024 |