Hızlı Sufle

Hızlı Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı süt
  • 2 çay bardağı un (tepeleme olmayacak)
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 pk hamur kabartma tozu
  • 1 pk şekerli vanilin
  • Çikolata

Hızlı Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Başlamadan evvel fırını alt üst 180 derecede açalım.
  2. Öncelikle yumurta ve şekeri bir kaç dakika çırpıyoruz.
  3. Çırpma sürecinden sonra sıvı yağ ve sütü ekliyoruz çırpmaya devam ediyoruz, sonrasında kalan toz gereçleri ve unu ekledikten sonra karıştırmaya devam ediyoruz.
  4. Kaplarımıza eşit ölçüde harcı döktükten sonra orta kısımlarına çikolatamızdan istediğiniz kadar koyabilirsiniz.
  5. En son çikolatanın da üstü kapanacak halde harçları boşaltalım.
  6. Fırına girmeye hazır suflelerimiz 10 dk kâfi oluyor. Afiyet olsun.

Hızlı Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sarımsaklı Yoğurtlu Omlet (Bol Ekmek Yediren Şifalı Antibiyotik)
Muzlu Kakaolu Kek
Zor Zamanların Mercimek Çorbası
Çok Pratik Ev Yapımı Tavuk Şinitzel Tarifi
Nohut Ekmeği
Cevizli Pancar Salatası
Hdabla | © 2025 |