Simit Kebabı (Oruk Kebabı)

Simit Kebabı (Oruk Kebabı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram kıyma et
  • Yarım çay bardağı köftelik bulgur
  • Yarım çay bardağı ılık su
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber ve nane
  • 1 tatlı kaşığı pul biber

Simit Kebabı (Oruk Kebabı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Köftelik bulgura ılık suyu ekleyip 15 dakika kadar bulgurların ıslanıp şişmesini bekliyoruz.
  2. Şişen bulgura et ve baharatı ekleyip güzelce yoğuruyoruz.
  3. 1 saat dinlendirdikten sonra çöp şişe ince uzun geçiriyoruz.
  4. 180 derece fırında 20 dakika pişiriyoruz.
  5. Ben yanına domates biber ve soğan da közledim.

Nefis oldu ,denemenizi tavsiye ederim 💯.

Simit Kebabı (Oruk Kebabı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Bakla
Meyveli Pasta
Sucuk İskender
Bride Partisi İçin Yaş Pasta
Beyaz Çikolatalı Browni
Patlıcanlı Yoğurtlu Tahinli Meze
Hdabla | © 2025 |