Harika Çökel (Ankara Yemeği)

Harika Çökel (Ankara Yemeği) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 buçuk kilo kemikli et
  • Su
  • Tuz

Harika Çökel (Ankara Yemeği) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kemikli eti yıkayıp çömleğe koyun çömleğe hiç su koymadan etlerin rengi dönene kadar açık ateşte birkaç dakika kavurun mühürleyin.
  2. Sonra etlerin hizasına gelecek kadar çömleğe su koyun tuzunu da atıp çömleğin kapağını kapatın.
  3. Kaynayana kadar açık ateşte kaynayınca kısık ateşte etler düzgünce yumuşayıncaya kadar pişirin.

Bu Ankara yemeğini deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Harika Çökel (Ankara Yemeği) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sıcak Ayların Vazgeçilmezi Soğuk Çorba
Evde Biberli Ekmek
Güneydoğu Usulü Etli Ekşili Sarma Ve Yaş Dolma
Havuçlu Arpa Şehriyeli Tavuk Çorbası Tarifi (Şifa Gibi Çorba)
Fırında Nar Gibi Kızarmış Kalçalı But Kızartması
5 Dadikada Hazır Elmalı Kurabiye (Videolu)
Hdabla | © 2025 |