Kağıt Kebabı

Kağıt Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram yağlı kıyma (aslı kuzu kıymasıyla yapılır ben dana kullandım)
  • 2 adet kırmızı biber
  • 3 adet yeşil sivri biber
  • 1 diş sarımsak
  • 1 demet maydanoz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağ (kuzu etine tereyağına gerek yok)

Üzeri için;

  • Domates
  • Biber soğan

Kağıt Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri doğrayıp yoğuralım.
  2. Tepsiye yağlı kağıdı sudan geçirelim ,üzerine kıymayı yayalım.
  3. Domatesi ,biberi, soğanı koyup üzerine biraz sıvı gezdirin ve tereyağı koyun.(kuzu etiyse gere yok).
  4. 210 derecede pişirelim. Pideyle yahut lavaşla servis edelim(afiyet olsun).

Kağıt Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Makarna
Limonlu Kek
Etli Nohut Yemeği
Akşam Menüsü
Ev Yapımı Yoğurt
Çıtır Patates Mezesi
Hdabla | © 2025 |