Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat

Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler

1 kg tavuk için;

  • 3 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı soya sosu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak rendesi
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1’er çay kaşığı karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Pul biber
  • Tuz

Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Marinasyon için tüm materyalleri karıştırıyoruz.
  2. Tavuğu marinasyon sosuyla harmanlayıp 1 saat buzdolabında bekletiyoruz.
  3. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.

Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Meyveli Yulaf Kasesi
Çikolatalı Meyveli Pasta
Kurdele Patates (Videolu)
En Pratiğinden Kıymalı Patlıcan Yemeği
Burçak Pasta
5 Ay Ek Gıda Pirinç Unu
Hdabla | © 2025 |