Yayla Çorbası ( Lokanta Usulü )

Yayla Çorbası ( Lokanta Yordamı ) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım su bardağı pirinç
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nane
  • 1 yumurta
  • Tuz

Yayla Çorbası ( Lokanta Yöntemi ) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pirinçleri yıkayıp kenara bırakın.
  2. Yoğurt, un ve yumurtayı birbirine karıştırın.
  3. Tereyağı tencerede erittikten sonra bu karışımı tencereye boşaltın.
  4. Biraz kaynadıktan sonra pirinçleri de atabilirsiniz.
  5. Sürekli karıştırarak pirinçler pişene kadar kaynatabilirsiniz.
  6. Üzerine nane koyup servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yayla Çorbası ( Lokanta Yolu ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohut Tava
Kremalı Mozaik Pasta
Dağılmayan Köftelerle Sulu Patates Yemeği
Hamuru Tahinli Şerbeti Pekmezli Nevzine
Akşam Yemeği
Midye Börek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet