Yayla Çorbası ( Lokanta Usulü )

Yayla Çorbası ( Lokanta Yordamı ) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım su bardağı pirinç
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nane
  • 1 yumurta
  • Tuz

Yayla Çorbası ( Lokanta Yöntemi ) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pirinçleri yıkayıp kenara bırakın.
  2. Yoğurt, un ve yumurtayı birbirine karıştırın.
  3. Tereyağı tencerede erittikten sonra bu karışımı tencereye boşaltın.
  4. Biraz kaynadıktan sonra pirinçleri de atabilirsiniz.
  5. Sürekli karıştırarak pirinçler pişene kadar kaynatabilirsiniz.
  6. Üzerine nane koyup servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yayla Çorbası ( Lokanta Yolu ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pankek
Tavuk Ciğeri
Sebzeli Et Sote
Kremalı Domates Ve Ispanak Soslu Somon Fileto
Şekerpare
Üç Kişilik Akşam Yemeğim
Hdabla | © 2025 |