Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle

Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı hindistan cevizi şekeri
- 1,5 yemek kaşığı sade tereyağ
- Yarım tablet çikolata (40 gr)
- 1 yemek kaşığı ham kakao
- Yarım çay bardağı glutensiz çiğ karabuğday unu
Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir kapta yumurta ve hindistan cevizi şekerini rondo yahut blender ile 3dk kadar çırpılır.
- İkinci kapta tereyağı eritilir ve erirken içine dilediğiniz çikolata ek edilir birlikte karıştırılır ve 1 yemek kaşığı ham kakao ek edilir.
- Birinci ve ikinci kabı birleştirerek unu ek edip spatula ile karıştırılır.
- Yağlanan seramik kapların yarısına kadar doldurulur.
- Ortasına hakikat isteğe nazaran minik modül katı çikolata koyabilirsiniz.
- Airfryer ‘da 180 derece akışkana yakın kıvam için 8 dk daha katı sevenler 10 dk pişirebilir.Fotoğraftakiler 10 dk pişti.
Püf noktalar.
En son karışıma unu eklediğinizde birinci başta cıvık üzere görünse de karıştırdıkça katılaşacaktır. Daha akışkan sevenler unu denetimli ekleyip, yarım çay bardağından daha az kullanabilirler.
Çiğ karabuğday unu yerine hindistan cevizi unu kullanmak isteyenler için yarım çay bardağı yerine 1 dolu yemek kaşığı kafidir karıştırdıkça ağırlaşacaktır.
Sade tereyağ yerine hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz.
Airfryer haznesine biraz su da koyabilirsiniz.
Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





