Karabuğday Pilavı

Karabuğday Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşık tereyağı
  • 4/5 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 2 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • Yarım paket mantar
  • 2 su bardağı karabuğday
  • Tuz
  • Karabiber
  • Defne yaprağı
  • Et suyu

Karabuğday Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı ve rendelenmiş havucu yağlar ile birlikte kavurun.
  2. Üzerine doğranmış mantarı ek edin ve kavurmaya devam edin.
  3. Kavrulan sebzelerin üzerine yıkanmış karabuğdayı ek edip bir müddet kavurun.
  4. Et suyunu baharatları ve defne yaprağını ekleyip kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin.
  5. Demlenmeye aldığımız pilavımızı servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.

Karabuğday Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Brownie (Diyet Bozmayan)
Soslu Ve Tavuklu Göbek Marul Salatası
Pirinçli Yoğurt Çorbası (+8 Ay)
Bayat Ekmekten Kahvaltılık Pizza
Az malzemeli Fit Browni (Un-Yağ-Şeker Yok)
Ekşili Çorba
Hdabla | © 2025 |