Karabuğday Pilavı

Karabuğday Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşık tereyağı
  • 4/5 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 2 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • Yarım paket mantar
  • 2 su bardağı karabuğday
  • Tuz
  • Karabiber
  • Defne yaprağı
  • Et suyu

Karabuğday Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı ve rendelenmiş havucu yağlar ile birlikte kavurun.
  2. Üzerine doğranmış mantarı ek edin ve kavurmaya devam edin.
  3. Kavrulan sebzelerin üzerine yıkanmış karabuğdayı ek edip bir müddet kavurun.
  4. Et suyunu baharatları ve defne yaprağını ekleyip kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin.
  5. Demlenmeye aldığımız pilavımızı servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.

Karabuğday Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli Soğanlı Börek
Çıtır Börek
Diyet Keki (Sağlıklı)
Çökertme Kebabı
Patatesli Kek
Köfteli İslim Kebabı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet