Kuşbaşılı Kabak Yemeği

Kuşbaşılı Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet kabak
  • 1 adet soğan
  • 100 gram (bir avuç kadar) kuşbaşı et
  • 4 adet domates
  • 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 tane kabuğu soyulmuş patates

Kuşbaşılı Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce soğanlarla etleri birebir tencerede kavuruyoruz.
  2. Sonra kabakları be domatesleri yıkayıp küp küp doğruyoruz sarımsağı da rendeliyoruz.
  3. Soğanlar ve etler kavrulduktan sonra salçayı koyup biraz pişirip( 1-2 dk ),kabakları ,domatesleri ve sarımsakları üstüne ekleyip tuz ve baharatları da ekliyoruz.
  4. Benim salçam acıydı o yüzden toz kırmızı biber atmadım lakin isteğe nazaran 1 çay kaşığı atabilirsiniz.
  5. Patatesleri de koyuyoruz ( 1 adet yemeklik doğranmış patates ), kısık ateşte 1 saat pişiriyoruz.

Kuşbaşılı Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lavaş Pizza
Baklava Tarifi
Tiramisu Topları
Şalgamlı Kuskus Salatası
Enfes Kek
Soğan Dolması Nasıl Yapılır? (Videolu)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet