Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 uzun dilim bal kabağı
  • 9 yemek kaşığı toz şeker
  • Tahin
  • Ceviz

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 uzun dilim bal kabağını 3 e bölelim üzerlerine 3 er yemek kaşığı toz şeker ekleyelim.
  2. Akşamdan hazırlayıp sabaha kısık ateşte pişirelim.
  3. Eğer suyunu çekip pişmemiş olursa denetimli olarak su ekleyerek pişirelim .
  4. Piştikten sonra 10 dk kadar fırınlayalım.
  5. Daha sonra tahin ve cevizle servis edelim.

Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kayısılı Hurmalı Ara Öğün +6
Gül Lokumlu Kifla
Elmalı Kurabiye
Kıyır Kıyır Mini Elmalı Turta
Peynirli Pişi-Çiğ Börek
Açma Kat Kat Ayrılan Bu Açmalar Favoriniz Olacak!
Hdabla | © 2025 |