Fırında Levrek

Fırında Levrek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet levrek
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz

Fırında Levrek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak temizlenmiş levreği uygunca yıkayıp süzgeçte suyunu süzün. Fırın tepsisine dizin.
  2. Derin bir kapta zeytinyağ, ayçiçek yağı, rendelenmiş sarımsak, kekik, pul biber, karabiber, tuzu karıştırın. Fırça ile balığın içi dahil her yerine önlü artlı sosu sürün.
  3. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 25 dakika pişirin.

Afiyet olsun 😋

Fırında Levrek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Porsiyonluk Güllaç
Şehrazat Tatlısı
Mini Köfteli Şehriye Çorbası
Haşhaşlı Mini Börek
Limonlu Soslu Islak Kek
Etimek Tatlısı
Hdabla | © 2025 |