Hindistan Cevizi Kurabiye (Unsuz) (Kokos Makronen)
Hindistan Cevizi Kurabiye (Unsuz) (Kokos Makronen) Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta beyazı
- 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker
- 1 çimdik tuz
- 250 gr hindistancevizi rendesi
- 1 adet vanilya
Süslemek için:
- 200gr kadar çikolata (sütlü bitter nasıl seviyorsanız)
Hindistan Cevizi Kurabiye (Unsuz) (Kokos Makronen) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta akına çimdik tuz atıp çırpmaya başlıyoruz 3-5 dk çırptıktan sonra azar azar tozşekeri ilave edip daima karıştırıyoruz,.
- Hindistancevizini ve vanilyayı ek edip spatula yardımı ile karıştırıyoruz,.
- Dondurma kaşığı ile alıp tepsiye diziyoruz yoksa dondurma kaşığınız iki tatlı kaşığı ilede tepsiye alabilirsiniz,.
- 160 derece fırında pembeleşinceye kadar 20dk civarı pişiriyoruz,.
- Soğuyan kurabiyeyi benmari adabı erittiğimiz çikolataya bandırıyoruz üzerini süslüyoruz nasıl tercih ederseniz,. Çikolata donunca servis ediyoruz.
Hindistan Cevizi Kurabiye (Unsuz) (Kokos Makronen) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















