Yumurtalı Ekmek

Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 7-8 adet bayat ekmekler
  • 4-5 adet yumurta
  • 1 tutam tuz
  • Kaşar peyniri
  • Sucuk
  • Macar salam

Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derince bir kasenin içine yumurtalar kırılır iyicene çırpılır biraz tuz eklenir tekrar çırpınır. Ekmekler dilim dilim kesilir.
  2. Ekmekler gerili önlü yumurtaya iyicene batırılır ve tepsiye bir dilimin üzerine kaşar peyniri koyulur ve tekrar yumurtalı ekmek üzerine koyulur ya da ekmeğin üzerine sucuk, macar salam yerleştirilir en üzerine kaşar peynir koyulur.
  3. Önceden ısıtılmış fırında pişirilir.

Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Susamlı Patates Kızartması
Yalancı Börek
Çıtır Çıtır Cevizli Ev Baklavası
Fırın Sütlaç
10 Dakikada Poğaça
Tek Tencerede Sebze Yemeği
Hdabla | © 2025 |