Vişne Sosu

Vişne Sosu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 su bardağı vişne (dondurulmuş ya da taze)
  • Yarım su bardağı şeker
  • 1 tatlı kaşığı dolusu nişasta
  • Yarım su bardağı su

Vişne Sosu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Vişneler sos tenceresine alınır. Suyu çıkıp yumuşayana kadar ocakta ısıtılır. Vişneler yumuşayınca şekeri koyulur karıştırılır.
  2. Bu sırada nişasta su ile kenarda açılır.
  3. Şekerler eridikten sonra nişasta dökülür. Kaynayınca alınır.

Afiyet olsun.

Vişne Sosu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebeklere Semizotu Yemeği +1
Orjinal Tiramisu
Lahmacun Tadında Nefis Börek
Kardelen Pasta
Kırmızı Pancar Salatası (Mezesi)
Arap Tava Tarifi
Hdabla | © 2025 |