Vişne Sosu

Vişne Sosu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 su bardağı vişne (dondurulmuş ya da taze)
  • Yarım su bardağı şeker
  • 1 tatlı kaşığı dolusu nişasta
  • Yarım su bardağı su

Vişne Sosu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Vişneler sos tenceresine alınır. Suyu çıkıp yumuşayana kadar ocakta ısıtılır. Vişneler yumuşayınca şekeri koyulur karıştırılır.
  2. Bu sırada nişasta su ile kenarda açılır.
  3. Şekerler eridikten sonra nişasta dökülür. Kaynayınca alınır.

Afiyet olsun.

Vişne Sosu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Magnolia
Pankek
Tel Tel Açılan Kaşarlı Poğaça
Ketçaplı Köfte (Dondurucu Tarifleri)
Mantarlı Tavuklu Makarna (Hiç Düşünmeden Deneyin)
Portakal Sulu Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet